Bespreking Mediaz

Klik op de afbeelding voor de bedrijfsfilm

Via internet kunt u uw bedrijf eenvoudig profileren en promoten door bijvoorbeeld het plaatsen van een bedrijfsfilm of animatie op uw website of op social media kanalen. Ook kunt u uw bedrijfsfilm of animatie gebruiken voor presentaties, op de beurs of hij kan getoond worden in een wachtruimte, een winkel of op kantoor. Een bedrijfsfilm of animatie is dé manier om uw klanten een unieke indruk te geven van uw bedrijf.

Versterken Imago 
Een bedrijfsfilm of animatie is goed voor de identiteit en het imago doordat het een goed beeld geeft van de organisatie. Tevens zorgt het ervoor dat potentiële klanten meer betrokken raken bij uw bedrijf. Een goede bedrijfsfilm of animatie wekt vertrouwen op.

Trekt de aandacht 
Bewegend beeld trekt de aandacht en naast een korte samenvatting van uw diensten geeft het een goed gevoel bij uw bezoekers; het komt vaak een stuk persoonlijker over dan een verhaal. Bezoekers bekijken bijvoorbeeld op een website sneller een bedrijfsfilm of animatie dan het lezen van een  stuk tekst.

  • 35% van de bezoekers op uw site klikt op het filmpje
  • 85% kijkt het helemaal
  • 20% toegenomen telefonische aanvragen bij bedrijven met een filmpje op hun site

Vergroten naamsbekendheid
Door internet te gebruiken zal uw naamsbekendheid worden vergroot. Vraag ook uw bestaande relaties uw film of animatie te liken of te delen voor een groter bereik.

Krachtig medium  
Met het medium film of animatie wordt u de gelegenheid geboden om snel en doeltreffend te laten zien wie u bent, waar u zit en wat u doet. Met een goede, pakkende bedrijfsfilm of animatie kunnen uw klanten in enkele minuten geprikkeld worden om contact met uw bedrijf op te nemen.

Wilt u meer informatie over het presenteren van uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op 026- 3120163!

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search