Wat was het een fantastische avond was de Ondernemer van het Jaar verkiezing van Ondernemend Westervoort 16 januari jl. Niet alleen omdat we hebben gewonnen, maar ook het samen zijn met onze dierbaren en onze (ondernemers)vrienden. Als oprichters en jaren lang bestuursleden van Ondernemend Westervoort zien wij graag alles tot in de puntjes verzorgd. Nu was die avond tot in detail zeer goed verzorgd! Onze complimenten aan het bestuur van Ondernemend Westervoort.  Alles klopte: de limo, de entree, de stemming, de fotograaf, de aankleding van de zaal, muziek, het diner, de presentatie, de filmpjes, het woordje van de (sponsor van deze avond) Rabobank en burgemeester Arend van Hout, het gezelschap (waarin iedereen zijn best had gedaan om er mooi uit te zien). Al met al een hele ervaring om genomineerd te worden met alle stress die daarbij hoort, want wij wilde natuurlijk winnen alle drie de onderdelen winnen: de online stemmen, de stemmen van de leden en van de jury!

Niemand kan meer om de Ondernemer van het Jaar verkiezing van Ondernemend Westervoort heen. Wij hebben al onze klanten, relaties, vrienden, kennissen en ondernemers verenigingen waar we lid van zijn (Lindus, OCO, Arnhem Business, RAN Media, Bourgondisch genootschap, MKB Duiven, enz.) laten weten dat Compilatie Ondernemer van het Jaar verkiezing bestaat en of ze wilde stemmen op ons. Goede reclame voor Mediaz maar zeker ook voor Ondernemend Westervoort 😊.

En dan de Bordbuster aan het begin van het Dorp! Wat een binnenkomer! Wat een leuke verrassing. Na jaren lang met ons logo als sponsor op het bord mogen wij er nu zelf met foto op staan! SUPER bedankt voor de sponsoren hiervan! De hartverwarmende reacties, bloemen en attenties die we ontvangen, ook van bedrijven waarvan we het totaal niet hadden verwacht. Maar ook van MKB Duiven met veel lieve woorden en die ons feliciteert en bedankt voor de fijne samenwerking die wij tot stand hebben gebracht.

We zijn trots op ons zelf! Maar zeker ook op Ondernemend Westervoort. Nogmaals bedankt voor de super geweldige avond!

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search