Tegenwoordig verstuur je alle soorten berichten snel en gemakkelijk online. Je bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak goedkoop. Maar iedereen ontvangt een steeds grotere stroom aan digitale informatie. Hoeveel nieuwsbrieven ontvang jij bijvoorbeeld wekelijks in je mailbox? Juist, probeer dan nog maar eens op te vallen met je mailing.

Korte aandacht online
De aandacht voor digitale informatie is beperkt door de vele afleidingen die er online zijn. Er zijn dan allerlei factoren die je aandacht snel wegnemen. Een nieuw Facebook bericht of een mail die binnenkomt, een advertentie, of er schiet je iets te binnen wat je nog snel even opzoekt op Google. Je volledige aandacht bij een taak houden is met al deze prikkels erg lastig. Onze aandacht is de afgelopen jaren steeds korter geworden, zeker online. Om op te vallen is het dus zeker geen slecht idee om (voor een keer) een gedrukte mailing in te zetten.

Persoonlijk gericht drukwerk zorgt voor meer aandacht
Persoonlijk geprinte mailings zijn tegenwoordig minder gebruikelijk. Juist daardoor valt het meer op. Je kijkt per dag meerdere malen in je mailbox en klikt daar snel door allerlei berichten heen. Ter vergelijking, hoe vaak loop je naar je brievenbus? De tastbare post behandelen is dus minder een routine dan je online post doorwerken. Bovendien voel je je als ontvanger meer betrokken bij een persoonlijk geadresseerde brief met postzegel. Door deze persoonlijke aandacht nemen mensen eerder de tijd om het door te lezen.

Een gepersonaliseerde mailing is dus meer aanwezig en krachtiger dan een online bericht. Je kunt gepersonaliseerde mailingen gebruiken voor reclamedoeleinden maar ook je uitnodigingen voor een feest zijn specialer via papier. Het is juist bijzonder om nog eens een persoonlijk kaartje of brief te ontvangen. En een mooie uitnodiging is meteen een leuke herinnering om te bewaren.

Van ontwerp tot drukproces en van verzendklaar maken tot deurmat
Een e-mailcampagne is goedkoop maar door de voordelen van een geprinte mailing is de kans groter dat persoonlijk drukwerk uiteindelijk meer oplevert. Dat is zeker een investering waard.

Ook een compleet verzorgde mailing?
Als eerste stemmen we alle wensen af. Vervolgens ontwerpen wij bijvoorbeeld jouw uitnodiging, kaartje, brief met envelop, folder, brochure of nieuwsbrief. Na akkoord laten we deze drukken en verzorgen wij de mailing met de door jouw zelf aangeleverde adresgegevens. De adressen worden ingeprint op de kaart, brief, envelop of op een losse adresdrager. Het drukwerk wordt vervolgens ingestoken, gecouverteerd of geseald. Zo is het meteen klaar voor verzending.

Rechtstreeks verzonden
Ook de verzending wordt voor jou verzorgd. De mailing gaat vanaf de drukker meteen door naar de post. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Zo kun je snel en gemakkelijk een persoonlijke mailing van hoge kwaliteit versturen.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden voor het versturen van een persoonlijke mailing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 026-3120163 of info@mediaz.nl.

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search

Mendy en DianaKoelauto Broekhuis