Hoe leuk is dat…. Mediaz is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar in Westervoort.

De leden van Ondernemend Westervoort mochten afgelopen donderdag tijdens de haringparty zijn of haar stem uitbrengen. Nu moet ik voor de mensen die het nog niet weten, misschien nog even melden dat Mendy en ik (lees Mediaz) in 2007 Ondernemend Westervoort hebben opgericht. Waarvan Mendy de eerste paar jaar als secretaris en ik 10 jaar lang nog voorzitter ben geweest. In het bestuur hebben we destijds aangegeven dat wanneer je in het bestuur zit je uitgesloten bent voor een nominatie van de Ondernemer van het Jaar. Dus nooit zijn wij er mee bezig geweest totdat ik opeens afgelopen donderdag, al pratend met een ondernemer, onder het genot van een wijntje, voorzitter Bert Jansen door de microfoon MEDIAZ hoor roepen! Ik kijk beduusd om me heen en ja ik heb het echt goed gehoord…. Of ik naar voren wil komen om de felicitaties, wijn en de nominatiebord in ontvangst te nemen. Na ontvangst bel ik Mendy (ze kon niet komen omdat ze geen oppas had), JE MOET NU ECHT KOMEN!!!! WE ZIJN GENOMINEERD!!! Uiteraard snelt Mendy zich naar de locatie van het feestgedruis om ook de felicitaties in ontvangst te nemen.

Samen met de ondernemers Aerofil Zonwering en ZoMa Opleidingen strijden we om de titel Ondernemer van het Jaar 2019. Zeker goede partijen, dus de strijd is nog niet gewonnen. De winnaar wordt in januari 2020 tijdens de Nieuwjaarsparty bekend gemaakt. Dus we kunnen lekker lang genieten van onze nominatie. Na de zomervakantie zullen we bezoek krijgen van een deskundige jury die hun sporen in het vak reeds verdiend hebben. Tevens zullen er nog interviews gegeven worden aan de plaatselijke media. We laten het op ons afkomen en genieten er maar van 😊.

Bij deze wil ik de ondernemers die op Mediaz hebben gestemd hartelijk bedanken. Maar ook wil ik Aerofil Zonwering en ZoMa Opleidingen, zeker ook niet de minste, veel succes wensen in deze strijd. Moge de beste winnen! Maar geniet vooral al van deze erkenning van onze mede ondernemers.

Lieve groet,

Diana

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search