In deze tijd kunnen we alles zelf. We maken onze eigen websites met websitebouwsels. We maken onze eigen logo’s met online logomaker programma’s. En als we iets niet kunnen, dan hebben we altijd nog onze allergrootste vriend ….Google. En dan gaan we gewoon zelf een beetje proberen.

onlineDan zien je ineens je concullega’s met wel een professionele websites en mooi vormgegeven logo’s en huisstijlen en Social Media accounts die up-to-date zijn. Geen ‘zelfgekunstelde’ websites, maar een professionele website welke veilig is, en die goed werkt. En waar problemen snel worden opgelost.

Hetzelfde geldt voor Social Media: hoe vaak ziet je ze niet…half afgemaakte accounts waar het laatste bericht gaat over een Kerstaanbieding….terwijl het al maart is…. dat is geen goede reclame! Dit is echt te voorkomen….

Hoe? Als wij een ochtendje met je gaan zitten, kom je al een heel eind. Dan gaan we ervoor zorgen dat je door de bomen het bos weer kan zien. Soms is het echt beter om ergens in te investeren. Zoals in een goede website, een huisstijl zodat jij al die tijd, die jij bezig bent met ‘randzaken’ weer kan inzetten om je eigen ding te doen, dingen waar je goed in bent en waar je geld mee verdient…. Jouw core business.

Wij begrijpen echt dat je maar één keer je geld kunt investeren, maar maak hierin wel de juiste keuzes. Of zoals een oud gezegde luidt: ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’. Wij verzekeren je dat je hoop tijd (= geld) bespaart als je bepaalde dingen overlaat aan professionals.

Wil jij ook eens een dagdeel met ons doorbrengen? We gaan dan samen je Social Media Kanalen en je website doorlopen om te kijken waar winst te behalen is.

Wil je meer info? Bel 026-3120163 of mail naar info@mediaz.nl.

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search

Signing RosendaalSchoenmaker blijf bij je leest