Diana van Kesteren en Mendy Tiemissen

OVER MEDIAZ

Mendy Tiemissen en Diana van Kesteren hebben Mediaz Creatie | Communicatie opgericht in 2002 en werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Daarvoor waren wij al jaren actief in de reclamewereld.

Ondertussen hebben wij een team samengesteld van ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en online marketing specialisten die met veel plezier en energie iedere dag weer voor onze opdrachtgevers werken. Met één gezamenlijk doel; het versterken van het merk, úw bedrijf.

Wij werken persoonlijk, vanuit de doelstellingen van de klant en daar baseren wij ons advies en onze producten op. Zo komen wij tot de juiste mix van visie, creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om creatie, online of communicatie, bij Mediaz Creatie | Communicatie gaat het om uw resultaat!

Full services

In ons team worden de verschillende communicatie disciplines met elkaar gecombineerd en feilloos op elkaar afgestemd. Zo komen wij tot communicatieplannen die van A tot Z worden bedacht én uitgevoerd, beelden met pakkende teksten en mooie vormgegeven websites die goed te vinden zijn.

Wij zijn erop gericht dat elke opdracht van concept tot eindproduct kan worden uitgevoerd. Kwaliteit voert hierbij de boventoon. Zo hoeft u zicht geen zorgen te maken over het drukproces, advertentieplanning, belettering, enz. Wij ontzorgen u, zodat u zich voor 100% kunt bezig houden met uw core business.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
Wij kijken uit naar een mogelijke samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Mendy Tiemissen en Diana van Kesteren

Mendy Tiemissen en Diana van Kesteren
Contact
Mediaz Creatie | Communicatie
kantoor Mediaz
  • Mendy Tiemissen
    Mendy Tiemissen Directeur
  • Diana van Kesteren
    Diana van Kesteren Directeur

ZONDER

VERBEELDING

HEB JE

NIETS.

Contact

Heeft u een vraag? Stel 'm hier!

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search