Mediaz ontvangt dagelijks verzoeken voor sponsoring. Uiteraard kunnen wij niet op alle verzoeken in gaan. Maar voor Speelstoet maakt Mediaz graag een uitzondering en hebben wij flyers en een banner ontworpen en geleverd. Speelstoet biedt kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen uit Arnhem, Dieren en Velp de mogelijkheid om drie keer per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken. Daarnaast willen zij verspilling van speelgoed tegengaan en hergebruik stimuleren. Speelstoet is een stichting dat enkel wordt gerund door vrijwilligers en bestaansrecht heeft door giften.

Speelgoed dat bij Speelstoet gebracht wordt, wordt gecontroleerd en schoongemaakt als dagbesteding door mensen met een beperking van Siza. Doordat deze mensen helpen doen ze actief mee in de samenleving en ontvangen zij de voldoening die zij verdienen. Tevens leren ze nieuwe vaardigheden en doen sociale contacten op.

Heeft u nog speelgoed over dat nog netjes is en niet meer wordt gebruikt? Dan kunt u daar andere kinderen gelukkig mee maken. Of wilt u met uw bedrijf, sportvereniging, club, enz. een inzamelactie organiseren voor Speelstoet? Kijk dan op www.speelstoet.nl voor meer informatie.

Speelstoet

 

Overige recente berichten

Start typing and press Enter to search